Bedrijven

Bedrijven

Goldcoast Fitness en Goldcoast Fysio dragen bij aan fittere en beter presterende werknemers!

Speciaal voor bedrijven hebben we vanuit fysiotherapeutisch oogpunt een intensief persoonlijk groepstrainingsprogramma opgesteld. Dit programma bestaat uit High intensity interval training en krachttraining. Vijf dagen in de week zijn we geopend van 07.00 uur ’s ochtends tot 21.00 uur ’s avonds en op zaterdag en zondag van 08:00 tot 11:00. Binnen deze uren bieden wij niet alleen onze particuliere leden de kans om fit te worden, ook is het mogelijk om als bedrijf het personeel de kans geven fit en gemotiveerd te blijven!

Goldcoast denkt graag mee met bedrijven die een sportieve uitdaging zoeken en die specifiek willen investeren in teambuilding en fittere werknemers. Samen uitgedaagd worden, samen afzien en samen presteren blijken gouden ingrediënten voor teambuilding. Wie fit is, is gelukkiger, beter bestand tegen stress en ziektes. Dit resulteert uiteindelijk in minder verzuim en gelukkigere werknemers. Sport kan dan ook positief bijdragen aan de werksfeer binnen een bedrijf en uiteindelijk ook aan zakelijk succes!

Los van een bedrijfslidmaatschap bieden wij bedrijven ook de mogelijkheid voor een clinic of  begeleiding bij een challenge, zoals een obstacle run!

Testimonials

'Toen ik twee jaar geleden buiten adem bovenaan de trap stond, was voor mij de maat vol. Ik wilde me weer fit voelen! Veel sporten die ik vroeger beoefende brengen helaas blessuregevoeligheid met zich mee of vragen me te veel tijd. Ik moest dus op zoek naar een flexibele vorm van sporten zonder risico's. Zo kwam ik al snel bij Goldcoast (toen nog Sportfysio) terecht. Maykel heeft mij met gerichte trainingen en persoonlijke begeleiding geholpen om me weer snel fit te laten voelen. De persoonlijke begeleiding heeft als voordeel dat je altijd de juiste spieren afwisselend traint, maar heeft ook als voordeel dat ik altijd weer met plezier naar de trainingen gaat. Waar ik vroeger mijn sportschool-abbonement na 3 maanden weer op kon zeggen, heb ik hier na twee jaar nog nooit gedacht aan stoppen. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen en loop weer fluitend de trap op.

Juliaan Kleinloog

De fysioterapie is super snelle constatering van het probleem en daarna top begeleiding in het herstel .Nu lekker sporten onder toezicht. Wat mij echt goed heeft gedaan was na mij operatie meteen het telefoontje hoe het ging

 

Bas Balk

Het sporten bij Gold Coast ervaar ik als zeer prettig! De begeleiding is top en iedereen krijgt de individuele aandacht welke nodig is, waardoor je de oefeningen juist uitvoert. Daarnaast motiveert het trainen met hartslagmeter! Hierdoor kun je training in de juiste zone, waardoor doelen sneller worden bereikt! Kortom, hier moet je zijn voor plezier en mooie resultaten!

Jomi Sahertian

Team

Hoelang ben jij al bezig om je droomresultaat te behalen?

Freek Van Driel

Fysiotherapeut io en Personal group Trainer/Coach

Maykel Deerenberg

Eigenaar en Fysiotherapeut

Alles onder 1 dak
Fysiotherapie behandelingen, trainingen en actieve groepslessen. Altijd direct contact met de experts voor het beste resultaat!
Gekwalificeerd personeel
Al onze trainers zijn expert binnen hun eigen trainingsmethoden , waardoor wij jou de beste resultaten kunnen garanderen!
Ondersteund door wetenschap
De meetapparatuur van Polar Club in combinatie met de HIIT workouts zorgen voor het best meetbare resultaat. Te allen tijden, dus ook na uw training!