GOLFSIMULATOR

Op onze locatie aan de Botnische Golf staat een volledig ingerichte golfsimulator, deze simulator wordt gebruikt om jouw swing te blijven trainen en te verbeteren.

Het gebruik van de golfsimulator is inbegrepen in jouw abonnement.

Voedingsadvies op maat

Bij Goldcoast Fitness Woerden is gediplomeerd voedingsconsulente Michelle aanwezig. Met haar kennis en ervaring helpt zij jou om een goed en gezond gewicht te bereiken. Zo helpt ze je bijvoorbeeld door inzicht te geven welke voeding je het beste tot je kunt nemen bij afvallen. Of misschien moet je juist iets aankomen voor een gezonder gewicht? Ook dan maakt Michelle een voedingsplan op maat, precies afgestemd op jouw behoeften.

ONZE STERKE PUNTEN:

goldcoast afvalchallenge

Afvalchallenge en voedingsconsult

In samenwerking met Michelle’s Good Food is er een 3 maanden challenge ontwikkeld om voeding en sport op de juiste manier samen te laten komen en hierdoor gewicht te verliezen. Dit doen we op verschillende momenten in het jaar. Er zijn tijdens een challenge 3 sportmomenten in de week, samen met een op maat gemaakt voedingsschema. Door samen de challenge aan te gaan hoor je elkaars ervaring en deel je kennis en recepten. Zo behaal je makkelijker je doelen en werken we met elkaar naar een gezonde levensstijl toe. Daarnaast is het een stuk leuker en gezelliger om samen de challenge aan te gaan.

Tips voor gezond eten

We worden gebombardeerd met allerlei ‘food’ weetjes, superfoods, exotische producten en nieuwe afvalmethoden. Maar hoe ga je hier nou het beste mee om en hoe kun je dit alles het beste toepassen, zonder dat de gemiddelde maanduitgaven aan boodschappen omhoog schieten? Kortom; hoe kun je gezonder eten, zonder enorme bedragen neer te hoeven tellen? Op al deze vragen geeft Michelle je graag antwoord.

goldcoast tips voor gezond eten

Meer weten over de Golfsimulator?
Kom langs of maak online een afspraak!