fbpx

 06-83263949

Goldcoast Fitness

Goldcoast Fitness

Your way to an active life!

Bij Goldcoast Fitness Woerden kun je terecht voor:

  • Advies op het gebied van voeding
  • Op maat gemaakte voedingsschema’s
  • Professionele begeleiding en coaching op het gebied van voeding

De voedingsindustrie is in de loop der jaren enorm veranderd. Er komen dagelijks nieuwe producten, gerechten en trends op de markt. Waar jaren terug de fastfoodrestaurants als paddenstoelen uit de grond schoten, is tegenwoordig gezond eten dé trend. Maar wat is nu eigenlijk gezond eten? En welke voedingsstoffen moet je bijvoorbeeld tot je nemen voor, tijdens of na het sporten?

Wat is gezond eten?

We worden gebombardeerd met allerlei ‘food’ weetjes, superfoods, exotische producten en nieuwe afvalmethoden. Maar hoe ga je hier nou het beste mee om en hoe kun je dit alles het beste toepassen, zonder dat de gemiddelde maanduitgaven aan boodschappen omhoog schieten? Kortom; hoe kan ik gezonder eten, zonder enorme bedragen neer te hoeven tellen?

Voedingsconsulent

Binnen Goldcoast Fitness is voedingsconsulente Michelle aanwezig. Michelle is voedingsconsulente bij Goldcoast Fitness. Met haar kennis, ervaring en diploma voor voedingsconsulent kan zij je helpen om een goed en gezond gewicht te bereiken. Ze kan bijvoorbeeld helpen bij het afvallen door de juiste voeding tot je te nemen. Of misschien moet je iets aankomen voor een gezonder gewicht? Voor iedereen kan er een op maat gemaakt programma opgesteld worden, precies afgestemd op jouw behoefte. Zo kan ze bijvoorbeeld een voedingsschema opstellen, zodat jij de juiste voeding tot je neemt om af te vallen. Iets wat je in deze hectische en drukke tijd wellicht goed kunt gebruiken.

Afvalchallenge en voedingsconsult

In samenwerking met Michelle’s Good Food is er een 3 maanden challenge ontwikkeld om voeding en sport op de juiste manier samen te laten komen en hierdoor gewicht te verliezen. Dit doen we op verschillende momenten in het jaar. Er zijn tijdens een challenge 3 sportmomenten in de week, samen met een op maat gemaakt voedingsschema. Door samen de challenge aan te gaan hoor je elkaars ervaring en deel je kennis en recepten. Zo behaal je gemakkelijker je doelen en werken we met elkaar naar een gezonde levensstijl toe. Teambuilding maakt het leuker en makkelijker.

Meer weten over gezonde voeding? Kom langs of maak online een afspraak!

Direct geholpen worden?