FAQ’s

Wat is Goldcoast Fitness?

Goldcoast fitness biedt een 45 minuten full body workout, gefocust op uithoudingsvermogen, kracht en explosiviteit. Onze high intension interval training in samenwerking met de hartslag controle zorgt voor meer calorieën verbranding dan een standaard workout.  Als jij je hartslagband draagt wordt real time jouw hartslagzone getoond op één van de schermen . De intensiteit is gebaseerd op jouw individuele hartslagzone. Dit maakt de workout effectief voor elk fitnessniveau. Voor onze trainers is het hierdoor ook makkelijk om jou sturen met over of onder training

Ik heb al een tijd niet gesport, kan ik gewoon meedoen?

Natuurlijk. Goldcoast is er op geënt dat iedereen ongeacht welk niveau, op zijn eigen tempo mee kan doen. Wij bevelen ook aan om een gratis proefles mee te doen en dan samen met de trainer te kijken wat jouw doelen zijn en hoe wij jou hierbij kunnen helpen

Ik heb last van een (langdurige blessure) of beperking. Kan ik gewoon meedoen met de workout?

Ja dat is geen enkel probleem. Onze trainers zijn getraind om te schakelen en vervangende of aangepaste oefeningen aan te bieden als iets fysiek niet mogelijk is.

Ik ben zwanger, Kan ik gewoon meedoen?

Train jij al bij ons, overleg dan eerst even met jouw dokter. Het monitoren van de hartslag is perfect om jouw intensiteit in de gaten te houden en je vooruitgang tijdens de zwangerschap. Als je al een paar maanden in je zwangerschap zit en je hebt ook al even niet gesport. Wacht dan tot de baby er is en wij helpen je terug in je oude vorm!

Welke materialen gebruiken jullie bij Goldcoast?

Onze workoutruimte heeft een variatie van gewichten in de vorm van kettlebells, wallballs, bumperplates, ringen, Bosu, abmatjes etc. Bij de cardiotoestellen gebruiken we onder andere de Assault Airbike.

Wat houdt Polar club in?

Met Polar club is het behalen van je doelen nog nooit zo eenvoudig geweest. Tijdens de les volg je real-time je hartslag op het scherm en zie je hoeveel calorieën je verbrandt. Elke hartslagzone heeft een andere kleur. Zo kan de trainer je tijdens de les direct feedback geven om je op de juiste intensiteit te laten trainen. Na de les wordt direct je trainingssamenvatting geüpload naar je Polar Flow account.

Hoe vroeg voor aanvang van de les moet ik aanwezig zijn?

De eerste keer vragen we je om 30 minuten van te voren aanwezig te zijn. Zodat je trainer je kan helpen met alles installeren. Als je vaker komt en je bent op de hoogte van alles kan je 5 minuten van tevoren aanwezig zijn.

Hoe boek ik een les?

Boek je eerste les door op onze homepage op de proefles link te klikken. Als je eenmaal lid bent kan je via de Pay n Plan app en de polar flow app jezelf aanmelden voor de les.

Hoe maak ik een afspraak bij de fysio?

Een afspraak bij de fysiotherapeut is heel makkelijk. Dit kan online door op de volgende link te klikken. Zorg er wel voor dat je gegevens al in het systeem staan. Ook dit doe je online.

Wat heb ik nodig voor mijn les

Een bidon en een handdoek is voldoende. Naast je sportkleding natuurlijk.