fbpx

 06-83263949

Goldcoast Fitness

Goldcoast Fitness

Your way to an active life!

Over Goldcoast Fitness

Waar wij voor staan

 • Resultaat
  Zonder resultaat doen wij ons werk niet goed
 • Kwaliteit
  Van goed opgeleid personeel tot de beste trainingsmaterialen
 • Vooruitgang
  Blijven ontwikkelen in kennis voor het beste resultaat
 • Integriteit
  We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen
 • Persoonlijk
  Wij werken op een persoonlijke en gastvrije manier

In 2018 is, na een succesvolle start, besloten om aan de praktijkruimte voor fysiotherapie een functionele trainingsstudio te bouwen. Het doel hiervan is mensen te begeleiden, zodat ze op de juiste manier kunnen sporten. Dit zorgt ervoor dat patiënten, na én tijdens hun behandeling, onder begeleiding op een verantwoorde manier kunnen trainen.

Goldcoast Fitness Concept

Andersom kunnen mensen die bij ons sporten en ergens last van hebben, of een blessure krijgen, direct naar de fysiotherapeut. Hierdoor kunnen onze leden sneller en op een verantwoorde manier een sterker en minder blessuregevoelig lichaam creëren. Uiteindelijk is in 2018 het Goldcoast Fitness Concept ontwikkeld; een totaalformule om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.

2019

Dit jaar laat zien dat het concept werkt. Het ledenaantal groeit en er is vraag naar extra fysiotherapeuten om de groei op de juiste manier te kunnen opvangen. Onze fysiotherapeuten vormen de basis voor een actieve levensstijl. Onze behandelplannen zijn erop gericht om iedereen zo snel en goed mogelijk weer actief mee te kunnen laten doen in hun sociale leven.

The Goldcoast Missie

Al onze activiteiten zijn erop geënt om mensen sterker, fitter en actiever te maken, dan dat ze op dit moment zijn.

The Goldcoast Visie

Naarmate we ouder worden zijn we steeds minder actief, bewegen we minder op het werk en sporten we minder fanatiek of zelfs niet. Tijd en financiële middelen vrij maken om het lichaam te trainen lijkt te verdwijnen in rust. Lichamelijke klachten gaan niet vanzelf over en rust roest. Wij kunnen met onze kennis en unieke concepten de mensen weer blessurevrij en actief maken. Een actief persoon straalt energie en enthousiasme uit waardoor mensen een voorbeeld worden voor hun omgeving. Je zit lekkerder in je vel, straalt dit uit en krijgt het terug.