OVER GOLDCOAST

Goldcoast Fitness Woerden helpt jou bij een fitter en gezonder leven. Onze personal trainers zijn er voor een flinke steun in de rug en persoonlijke begeleiding. Op professionele en enthousiasmerende wijze werken wij samen stap voor stap naar jouw persoonlijke doel. Aan onze trainingsstudio zit ook een praktijkruimte voor fysiotherapie. Zo kunnen wij patiënten op een verantwoorde manier trainen tijdens én na hun blessure. Kortom: een totaalformule waar fitness en fysiotherapie samenkomen.

Goldcoast Fitness Concept

Naast Personal Group Training, Bedrijfsfitness, Fysio Fitness, Personal training en Voedingsadvies kunnen mensen ook bij ons terecht voor Fysiotherapie. Zo zorgen wij ervoor dat onze leden sneller en op een verantwoorde manier een sterker en minder blessuregevoelig lichaam creëren.

Bij en met ons werk je aan een actief leven, we werken naar een gezonde en actieve levensstijl die bij jouw past. Onze fysiotherapeuten vormen de basis voor een actieve levensstijl. Wij richten onze behandelplannen in op het zo snel en goed mogelijk weer actief meedoen in jouw sociale leven. Onze fitness trainers zijn om jouw sterker te laten voelen. Tijdens de lessen werk je samen met andere die er zijn met hetzelfde doelen. De trainers denken met je mee en maken de lessen niet alleen passend op jouw wensen, maar letten ook op je beperkingen.

goldcoast fitness concept

Goldcoast Missie

Al onze activiteiten zijn erop geënt om mensen sterker, fitter en actiever te maken dan dat zij op dit moment zijn.

Goldcoast Visie

Naarmate we ouder worden zijn we steeds minder actief, bewegen we minder op het werk en sporten we minder fanatiek of zelfs helemaal niet. Tijd en financiële middelen vrij maken om het lichaam te trainen, lijkt te verdwijnen in rust. Lichamelijke klachten gaan niet vanzelf over en rust roest.

De trainers en fysiotherapeuten bij Goldcoast in Woerden kunnen met hun kennis en unieke concepten mensen weer blessurevrij en actief maken. Een actief persoon straalt energie en enthousiasme uit waardoor mensen een voorbeeld worden voor hun omgeving. Je zit lekkerder in je vel, straalt dit uit en krijgt het terug.

Ben je klaar om met ons jouw uitdaging aan te gaan?
boek nu een proefles!

5/5

Ongeveer twee jaar geleden kwam ik via een vriend terecht bij Goldcoast fitness. Ik liep al geruime tijd met een vervelende blessure en sporten stond op een laag pitje. Bij Goldcoast maakte ik kennis met HIIT en PowerHIIT trainingen. In kleine groepen trainen waar aandacht was voor mijn blessure maar waar trainen door kon gaan. Parallel aan de training werd mijn blessure behandeld door professionele fysiotherapeuten die tijdens het trainen de voorgang bewaakte. Naast deze professionele begeleiding ervaar ik een fijne sfeer tijdens de lessen. Betrokkenheid, gedrevenheid en enthousiasme, ieder op zijn niveau met zijn eigen doel. Ik ervaar veel afwisseling in de lessen wat er voor zorgt dat geen les het zelfde is. Sinds ik train bij Goldcoast ervaar ik weer plezier tijdens het sporten en levert het mij weer veel energie! Ik kan iedereen Goldcoast fitness aanraden!!
Anja Homburg