voeding

Michelle’s Good Food

Afvalchallenge en voedings consult

In samenwerking met Michelle’s Good Food is er een 3 maanden challenge ontwikkeld om voeding en sport op de juiste manier samen te laten komen en hierdoor gewicht te verliezen.

3 sportmomenten in de week, samen met een op maat gemaakt voedingsschema. Door samen de challenge aan te gaan hoor je elkaars ervaring, deel je kennis en recepten en is er altijd een stok achter de deur. Zo behaal je gemakkelijker je doelen en werken we met elkaar naar een gezonde levensstijl toe

De eerst volgende challenge start op zaterdag 13 April 2019

De voedingsindustrie is in de loop der jaren enorm veranderd. Diëten of sporten? Superfood of Raw food? Er komen dagelijks nieuwe producten, gerechten en trends op de markt. Waar jaren terug de fastfoodrestaurants als paddenstoelen de grond uit schoten, is tegenwoordig juist gezond eten de hype. Maar wat is gezond eten nu precies? We worden gebombardeerd met allerlei ‘food’ weetjes, superfoods, exotische producten en nieuwe afvalmethoden. Maar hoe ga je hier nou het beste mee om en hoe kun je dit alles het beste toepassen, zonder dat de gemiddelde maanduitgaven aan boodschappen omhoog schieten.

Met Michelle haar kennis, ervaring en diploma voor Voedingsconsulent kan zij je helpen om een goed en gezond gewicht te bereiken. Dit kan zowel hulp zijn met het verliezen van gewicht, als het behouden van je huidige maten, of misschien juist wel wat aankomen. Voor iedereen kan er een op maat gemaakt programma opgesteld worden, precies afgestemd op waar jij behoefte aan hebt. Een op maat gemaakt voedingsschema zal goed te combineren zijn met je huidige werk en leef situatie.

Intake gesprek
1530 min

Voorafgaand aan het eerste consult zal er een intake gesprek plaatsvinden. Tijdens de intake zal er een duidelijk beeld geschetst worden van je huidige voedingspatroon in combinatie met je dagelijkse routine en hoe we daar samen een gezondere levensstijl van kunnen maken. Indien gewenst, werken we naar de juiste maten toe.

Voedingsconsult
5030 min

  • persoonlijk voedingsadvies
  • 1 x voedingsconsult inclusief meting
  • 1 x op maat gemaakt voedingsschema voor 1 week inclusief bijbehorende recepten

Afvalchallenge
125

  • 1 consult per maand inclusief op maat gemaakt voedingsschema
  • eenmalige intake
  • persoonlijk contact
  • algemeen boodschappen lijstje
  • 1 x maandelijks groepsbijeenkomst bij goldcoast
  • met elkaar gedeelde recepten
  • de afvalchallenge duurt 3 maanden

Testimonials

Ik ben bij Goldcoast Fitness/Fysio (Maykel) terecht gekomen nadat ik met motocross een knieblessure had opgelopen. Na de nodige fysiotherapie-behandelingen ben ik op advies van Maykel begonnen met de HIIT trainingen om mijn beenspieren te trainen en de kans op het terugkeren van de blessure te verkleinen. Toen ik zag dat ze een afvalchallenge gingen organiseren, heb ik me daar ook voor opgegeven. Ik volgde al gemiddeld zo'n 4 trainingen per week, maar nu met het voedingsadvies en de mentale ondersteuning van de andere deelnemers ging het afvallen bijna vanzelf. We zijn intussen zo'n 3 maanden verder en ik ben ik 10 kilo afgevallen. Ik voel me fitter en sterker dan ooit! Dus mocht je nog twijfelen, geef je dan op voor een gratis proefles en ervaar zelf wat het voor jou doet..

Sjoerd Schippers

Afvallen is nooit makkelijk. Maar in een groep met gemotiveerde mede challengers, waarin recepten en tips worden gedeeld, gaat het heel wat beter dan in je eentje. Regelmatig sporten helpt mij zeker mijn doel sneller te bereiken en naast vetverlies ben ik ook een stuk sterker geworden. De vier toptrainers van Goldcoast Fitness zorgen ervoor dat je telkens weer het uiterste van jezelf vraagt!

Chris van Dijk

Ik ben altijd al super gezond opgevoed en daar ben ik m’n ouders ook echt dankbaar voor! Met mijn vader als chefkok (en mijn moeder met super kook talenten) was dat ook niet zo moeilijk.
Maar ondanks dit, was het soms toch nog wel een punt als het samen moest met modellenwerk. Voordat ik dit werk deed was ik niet zo veel met voeding bezig als nu. Ik wist wat gezond & niet gezond was, maar ik wist bijv. niet welke voedingstoffen er in bepaalde voeding zaten. Door Michelle ben ik me er zo veel meer in gaan verdiepen en zie ik nu in hoe voedzaam, overheerlijk en genoeg je kunt eten!!! En daar hoort natuuuuurlijk een “cheat meal” af en toe ook bij!
Het is namelijk van belang dat ik de goede voeding binnenkrijg en niks tekort kom. Dit omdat “mijn lichaam mijn werk” is en tijd om ziek te zijn, is er niet. Dus blijf ik fit en in shape door de goede combinatie te maken van wat en hoeveel ik eet en hoeveel ik beweeg en sport op een dag. Deze combinatie was best lastig, maar Michelle heeft me hier super in begeleid. En wat nu zo fijn is… dat doet ze nu nog steeds! Als ik in het buitenland zit en het even niet meer weet, of als ik gewoon in Nederland ben! Ik ben erg blij dat ik altijd bij haar terecht kan, dus bij deze Michelle, nog een keer heel erg bedankt voor de steun!!

Annika Krijt
Annika Krijt
Alles onder 1 dak
Fysiotherapie behandelingen, trainingen en actieve groepslessen. Altijd direct contact met de experts voor het beste resultaat!
Gekwalificeerd personeel
Al onze trainers zijn expert binnen hun eigen trainingsmethoden , waardoor wij jou de beste resultaten kunnen garanderen!
Ondersteund door wetenschap
De meetapparatuur van Polar Club in combinatie met de HIIT workouts zorgen voor het best meetbare resultaat. Te allen tijden, dus ook na uw training!