fbpx

 06-83263949

Goldcoast Fitness

Goldcoast Fitness

Your way to an active life!

Bedrijfsfitness

Onze sterke punten

  • ALLES ONDER 1 DAK
    Fysiotherapie behandelingen, trainingen en actieve groepslessen. Altijd direct contact met de experts voor het beste resultaat.
  • GEKWALIFICEERD PERSONEEL
    Al onze trainers zijn expert binnen hun eigen trainingsmethoden, waardoor wij jou de beste resultaten kunnen garanderen.
  • ONDERSTEUND DOOR WETENSCHAP
    De meetapparatuur van Polar Club in combinatie met de HIIT workouts zorgen voor het best meetbare resultaat.

Speciaal voor bedrijven hebben we vanuit fysiotherapeutisch oogpunt een intensief groepstrainingsprogramma opgesteld. Dit programma bestaat uit High Intensity Interval Training en krachttraining en is speciaal gericht op bedrijven die graag werken met fitte en gezonde medewerkers.

Fittere medewerkers door bedrijfsfitness

Vijf dagen in de week zijn we van 07.00 uur ’s ochtends tot 21.00 uur ’s avonds en op zaterdag en zondag van 08:00 tot 11:00 geopend. Binnen deze uren bieden wij niet alleen onze particuliere leden de kans om fit te worden, ook is het mogelijk om als bedrijf het personeel de kans te geven fit en gemotiveerd te blijven. Er is een ruim aanbod, zowel voor, tijdens, als na het werk. Met het flexwerken van tegenwoordig, een ideale oplossing: excuses zijn verleden tijd!

Teambuilding door bedrijfsfitness

Goldcoast Fitness denkt graag mee met bedrijven die een sportieve uitdaging zoeken en die specifiek willen investeren in teambuilding en fittere werknemers. Samen uitgedaagd worden, samen afzien en samen presteren blijken gouden ingrediënten voor teambuilding. Ook individueel is het mogelijk om te sporten, al geloven wij sterk in teambuilding.

Minder stress en lager ziekteverzuim door bedrijfsfitness

Wie fit is, is gelukkiger, minder snel ziek en beter bestand tegen stress. Dit resulteert uiteindelijk in minder verzuim en gelukkigere werknemers. Sport kan dan ook positief bijdragen aan de werksfeer binnen een bedrijf. Uiteindelijk heeft dit weer een positief resultaat op het zakelijke succes binnen bedrijven. Daar dragen wij als Goldcoast Fitness graag aan bij!

Bedrijfslidmaatschap

Los van een bedrijfslidmaatschap bieden wij bedrijven ook de mogelijkheid voor een clinic of  begeleiding bij een challenge, zoals een obstacle run. Samen streven we naar een zo goed mogelijk resultaat op een verantwoorde manier. Dit doen we door per individu de juiste trainingsdoelen te stellen. Ieder op zijn of haar eigen niveau.

Meer weten over bedrijfsfitness in Woerden? Kom langs of maak online een afspraak!

Direct geholpen worden?