Bedrijfsfitness

Op zoek naar bedrijfsfitness in Woerden? Bij Goldcoast Fitness hebben we speciaal voor bedrijven een intensief groepstrainingsprogramma ontwikkeld vanuit een fysiotherapeutisch oogpunt. Ons programma omvat High Intensity Interval Training en krachttraining, gericht op het bevorderen van de fitheid en gezondheid van medewerkers. Werk samen met ons aan fitte en gezonde werknemers. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons bedrijfsfitnessprogramma.

Fittere medewerkers

Bij Goldcoast Fitness zijn we vijf dagen per week geopend, van 07:00 uur ’s ochtends tot 21:00 uur ’s avonds, en op zaterdag en zondag van 08:00 uur tot 12:00 uur. We hebben zelfs twee locaties in Woerden. Binnen deze ruime openingstijden bieden we niet alleen particuliere leden de mogelijkheid om fit te worden, maar ook bedrijven kunnen hun personeel de kans geven om fit en gemotiveerd te blijven. We hebben een breed scala aan trainingsopties, zowel tijdens als na het werk. Met het flexibele werken van tegenwoordig is dit de ideale oplossing, dus excuses behoren tot het verleden!

Onze werkgevers ervaren

Hiit Active training Woerden

BEDRIJFSFITNESS NEDERLAND

Goldcoast partner van BedrijfsFitness Nederland, waardoor werknemers van aangesloten bedrijven bij Goldcoast kunnen sporten. Via deze regeling kunnen werknemers profiteren van korting op het abonnement, dankzij de aansluiting van hun werkgever. Om hiervan te profiteren, dienen werknemers zich aan te melden via BedrijfsFitness Nederland. Ontdek nu de sportieve mogelijkheden voor jouw team!

TEAMBUILDING

Ontdek de kracht van teambuilding met Goldcoast Fitness! Investeer in fittere werknemers en een sterker team. Onze uitdagende fitness programma’s stimuleren samenwerking en prestaties. Samen uitgedaagd worden, samen afzien en samen presteren blijken gouden ingrediënten voor teambuilding.

Bedrijfsfitness Woerden
Fitness voor bedrijven Woerden

MINDER STRESS, LAGER ZIEKTEVERZUIM

Investeer in de vitaliteit, fitte werknemers zijn gelukkiger, gezonder en beter bestand tegen stress. Dit leidt tot minder ziekteverzuim en een positieve werksfeer. Ontdek hoe sport bijdraagt aan het zakelijk succes van je bedrijf. Kies voor Goldcoast Fitness en bouw aan een gezond en succesvol team!

CLINICS OF CHALLENGES

Naast bedrijfslidmaatschappen bieden we ook clinics en begeleiding voor challenges zoals obstacle runs. Samen streven we naar uitmuntende resultaten op een verantwoorde manier. We stellen trainingsdoelen op maat voor elk individu, op zijn of haar eigen niveau. Bereik samen nieuwe hoogten en overwin elke hindernis.

Metcon training Woerden

WIL JIJ WETEN OF GOLDCOAST BIJ JOU IN DE BUURT ZIT? BEKIJK HIER ONZE LOCATIES!

5/5

Leuke maar intensieve oefeningen. Goede ondersteuning tijdens en na de workout van de medewerkers, en een zeer goede sfeer. In groepsverband op je eigen niveau sporten.

Werner