PERSONAL TRAINING

Train met een van onze personal trainers. Elke lichaam is uniek en samen met jou bepalen we hoe we je het beste kunnen begeleiden en coachen om op een verantwoorde manier je doelstellingen te behalen en een gezonde, maar bovenal duurzame levensstijl te behalen.

Maatwerk

Heb jij moeite om je persoonlijke doelen te bereiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze personal trainers werken graag met jou samen om jouw doelen te bereiken. Wij streven naar een verbeterde kwaliteit van leven dat verder gaat dan afvallen of gespierder worden. Wij streven samen met jou naar een actief leven waar jij je zelfverzekerd en energiek kan voelen zonder fysieke klachten te ervaren. Naast trainen leer je over een goede balans in je voeding en balans tussen inspanning en ontspanning.

ONZE STERKE PUNTEN:

Wij zijn er voor jou

Wij staan voor persoonlijke aandacht en ook voor kwaliteit, we gaan aan de slag met jouw gezondheid! Weet jij al wat je wil bereiken? Of tast je juist nog in het duister? Geen probleem kom eens bij ons op de koffie! Neem hier  vrijblijvend contact met ons op. 

PT voor twee

Samen is soms leuker dan alleen, het is ook mogelijk om als duo te komen trainen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Heb jij een broer, vriend, zus, vader, moeder, die samen met jou de stap wil zetten naar een gezonder lijf? Dat kan! Je hebt alle voordelen van het sporten maar dan met twee. Meer weten? Neem contact met ons op!