PERSONAL TRAINING

Kies voor training met een van onze deskundige personal trainers. We begrijpen dat elk lichaam uniek is, daarom werken we samen met jou om de beste begeleiding en coaching te bieden. Samen stellen we doelstellingen vast en werken we op een verantwoorde manier naar het behalen ervan. We streven naar een gezonde en duurzame levensstijl die bij jou past. Ontdek de voordelen van trainen met een personal trainer en zet vandaag nog de eerste stap naar jouw persoonlijke transformatie!

Maatwerk

Heb je moeite om je persoonlijke doelen te bereiken? Bij ons ben je aan het juiste adres. Onze personal trainers staan klaar om samen met jou aan de slag te gaan. We streven naar een verbeterde kwaliteit van leven die verder gaat dan alleen gewichtsverlies of spieropbouw. Samen werken we aan een actieve levensstijl waarin je je zelfverzekerd en energiek voelt, zonder fysieke klachten. Naast training leer je ook over de juiste voeding en het vinden van een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Ontdek de kracht van persoonlijke begeleiding en bereik jouw optimale levensstijl met onze hulp!

ONZE STERKE PUNTEN:

Wij zijn er voor jou

Bij ons staan persoonlijke aandacht en kwaliteit centraal in het verbeteren van jouw gezondheid. Of je nu al precies weet wat je wilt bereiken of nog zoekende bent, geen probleem!  Kom eens langs voor een kop koffie en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op. We kijken ernaar uit om kennis te maken!

PT voor twee

Waarom alleen trainen als je ook samen kunt trainen? Bij ons is het mogelijk om als duo te komen trainen. Heb je een broer, vriend, zus, vader of moeder die samen met jou de stap wil zetten naar een gezonder lichaam? Ontdek de voordelen van samen sporten en haal het beste uit jezelf. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Onze personal trainers

Mathijs Koning

Freek van Driel

Petra de Wit

Wessel de Graaf

Amy van de Panne

MEER WETEN OVER PERSONAL TRAINING BIJ GOLDCOAST?
NEEM CONTACT MET ONS OP OF KOM LANGS!

5/5


In 1 woord: geweldig. Top personeel, leuke bezoekers en heel uitgebreid aanbod aan lessen en trainingsapparaten.

Alrik