Small Group Training

Ben jij op zoek naar Small Group Training in omgeving Woerden? Dan ben je bij Goldcoast Fitness aan het juiste adres. In een gezellige groep van maximaal 12 personen verleg jij, op eigen niveau, je grenzen. Het doel is om iedere les weer een beter resultaat te boeken en een fitter en gezonder lichaam te krijgen. Iedere sporter doet dit op zijn of haar eigen niveau. Onze personal trainers begeleiden jou bij iedere stap en geven je het nodige zetje in de rug!

Individuele doelen bereiken in groepstraining

Je traint in een groep waar de personal trainer jou blijft begeleiden, motiveren én helpt om je individuele doelen te bereiken. Samen met een enthousiaste groep sporters train je om fitter, sterker en gezonder te worden. Jouw droomresultaat is bij Goldcoast Fitness Woerden binnen handbereik.

ONZE STERKE PUNTEN:

HIIT Active Training tijdens groepslessen (45 minuten)

Tijdens onze groepstrainingen verzorgen we onder andere HIIT lessen. Dit staat voor High Intensity Interval Training. Dit is een mix van kracht- en conditietraining waarin de hoge intensiteit centraal staat. De Airbike (speciale fiets) is een terugkerend onderdeel van deze trainingsmethodiek. Deze wisselen we af met functionele kracht, coördinatie en lenigheidsoefeningen. Door de intensiteit en de trainingsmethode zoeken we de Orange Zone op.

Trainen in de Orange Zone

De Orange Zone is een zone die je bereikt wanneer je traint op minimaal 80% van de maximale hartslag. We noemen deze vorm van trainen ook wel hartslagtraining. Wanneer er in de Orange Zone getraind wordt, treedt het effect van EPOC (Excess Post- Oxygen Consumption) op. Dit heeft betrekking op de hoeveelheid extra calorieën die het lichaam na een training nog extra verbrandt, om ervoor te zorgen dat het lichaam weer in dezelfde toestand terugkeert als voor de training. Hierdoor blijft je verbranding tot wel 2 uur na de training 6-15% verhoogd. Dit zorgt voor een optimaal resultaat.

individuele resultaten meten

Individuele resultaten meten

Tijdens deze groepstrainingen houden we je individuele resultaten goed in de gaten en helpen we jou om elke training weer net iets beter te presteren dan de training ervoor. De gehele training wordt gemonitord met Polar Club, een handig programma waarmee we jouw inspanning goed kunnen meten én waar jij zelf inzicht in hebt. De training is toegankelijk voor elk niveau. Je zoekt jouw persoonlijke grens op en blijft jezelf uitdagen!

Power HIIT krachttraining

Krachttraining is een belangrijk onderdeel van een sterker lichaam. Onze Power HIIT workout is perfect voor als je sterker wilt worden en beter in shape wilt raken. Tijdens de workout blijven we op de juiste techniek letten, zodat er geen onnodige blessures ontstaan. De training wordt altijd afgesloten met een HIIT workout.

power krachttraining

Circuit training

De circuittraining is uitdagend maar voor elk niveau. Alle spiergroepen worden aangepakt en je traint op kracht en uithoudingsvermogen. Geen bijzondere bewegingen waardoor je er al snel een hoop plezier in hebt maar toch flink uitgedaagd wordt.

Meer weten over Small Group Training in Woerden?
Kom langs of boek een proefles!

5/5

Sinds 1,5 jaar sport ik bij Gold Coast. Een sportschool anders dan de “normale sportschool”. Je word hier goed begeleid door middel van verschillende groepslessen die gegeven worden door opgeleide instructeurs die daarnaast ook sport fysiotherapeut zijn, zo word er goed opgelet of je de oefeningen goed uitvoert. Daarnaast is het erg fijn dat je altijd op je eigen niveau kunt trainen ondanks dat het een groepsles is. Ook bieden ze hulp bij het stellen en behalen van persoonlijke doelen of dat nou is om gewicht te verliezen of juist spiermassa op te bouwen dat maakt niet uit en dat is super fijn en heb ik erg veel steun aan gehad. Ik had altijd een hekel aan sporten maar nu kan ik me niet meer een leven zonder deze gezellige sportschool voorstellen!
Stephanie Pels-Papilaja