Small Group Training

Op zoek naar Small Group Training in Woerden? Kies voor Goldcoast Fitness! Met gezellige groepen tot maximaal 12 personen, verleg je op jouw niveau je grenzen. Boek betere resultaten en krijg een fitter en gezonder lichaam. Onze persoonlijke trainers geven je de nodige begeleiding en dat extra duwtje in de rug!

Bereik je doelen

Bij Goldcoast Fitness Woerden train je in een groep onder begeleiding van een personal trainer, die je blijft motiveren en helpen om je individuele doelen te bereiken. Samen met een enthousiaste groep sporters werk je aan een fitter, sterker en gezonder lichaam. Bereik jouw droom resultaat bij Goldcoast Fitness Woerden.

ONZE STERKE PUNTEN:

Hiit Active training Woerden

HIIT Active

Ontdek onze groepstraining, HIIT Active (High Intensity Interval Training). Ervaar een mix van kracht- en conditietraining waar we de nadruk op hoge intensiteit leggen. De Airbike is een essentieel onderdeel van deze methode. We voegen functionele kracht-, coördinatie- en lenigheidsoefeningen toe voor een complete workout. Bereik de Orange Zone door de intensiteit en trainingsmethode die we hanteren.

Power HIIT

Versterk je lichaam met onze Power HIIT workout. Deze training is ideaal als je kracht wilt opbouwen en in vorm wilt komen. We besteden altijd veel aandacht aan de juiste techniek, zodat blessures worden voorkomen. Na de krachttraining sluiten we de sessie af met een intensieve HIIT workout. Bereik je maximale potentieel en bouw een sterker en fitter lichaam op. Doe mee met onze Power HIIT workout en ontdek de kracht van deze combinatie!

Power Hiit training Woerden
Circuit training Woerden

Circuit

Doe mee met onze uitdagende circuit training, geschikt voor alle fitness niveaus. Deze training richt zich op alle spiergroepen en verbetert zowel kracht als uithoudingsvermogen. Met eenvoudige, maar effectieve oefeningen zorgen we ervoor dat je al snel plezier hebt, terwijl je toch flink wordt uitgedaagd. Ontdek de perfecte combinatie van plezier en resultaten tijdens onze circuittraining.

Metcon

Ontdek MetCon, een krachtige training voor iedereen! Deze metabolic conditioning workout werkt met je lichaamsenergiesystemen voor meer fitheid en uithoudingsvermogen. Met focus op korte explosieve bewegingen, intervaltraining en duursporten, passen we de hartslag aan om optimaal te trainen. Na een rustige warming-up volgt het kerngedeelte van 30 minuten intensief werken of korte, krachtige oefeningen met rustmomenten. We sluiten af met een rustige cooling down om te herstellen. Klaar voor de uitdaging? Doe mee en ervaar MetCon!

Metcon training Woerden
Buddy training Woerden

Buddy

Ontdek de uitdagende Buddy-les, waar je de workout samen doet met je buddy! Werk met je buddy aan één lange of twee korte intensieve workouts. Deze training mixt kracht, conditie en weinig rust, waardoor je fysiek wordt uitgedaagd. Verhoog samen je hartslag met een mix van cardio- en krachtoefeningen in de warming-up. De kern bestaat uit één of twee workouts, waarbij de intensiteit hoog ligt voor een maximale uitdaging. Sluit af met een gezamenlijke stretch. Deze les is voor iedereen die graag samen traint en een activerende en uitdagende workout zoekt. Doe mee met je maatje en ervaar de kracht van samen trainen!

Meer weten over Small Group Training in Woerden?
Kom langs of boek een proefles!

5/5

Echt een super fijne sportschool. Enthousiaste trainers. Er is aandacht voor iedereen. Als je je oefeningen niet goed uitvoert, word je direct geholpen. Ik word er echt superfit van. Het is echt een aanrader om een keer kennis te komen maken.

Marco