Diensten

Welkom bij Goldcoast, jouw one-stop bestemming voor een gezonde en actieve levensstijl! Ontdek onze uitgebreide diensten, waaronder small group lessen, personal training, bedrijfsfitness, GLI, Golfsimulator, leefstijl coaching, fysiofitness en fysiotherapie.

Your way to an active life

Of je nu op zoek bent naar intensieve workouts in kleine groepen, persoonlijke begeleiding om je doelen te bereiken, bedrijfsfitness programma’s voor een gezonde werkomgeving, GLI-trajecten voor gewichtsverlies, Trainen tijdens en na zwangerschap, leefstijl coaching voor een gezonder leven, fysio fitness voor revalidatie of gespecialiseerde fysiotherapie voor blessures – wij hebben alles om jouw welzijn te ondersteunen. Begin vandaag aan jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven met Goldcoast!

Bij Goldcoast

Bedrijfsfitness Woerden

BEDRIJFSFITNESS

Op zoek naar bedrijfsfitness in Woerden? Bij Goldcoast Fitness hebben we speciaal voor bedrijven een intensief groepstrainingsprogramma ontwikkeld vanuit een fysiotherapeutisch oogpunt. Ons programma omvat High Intensity Interval Training en krachttraining, gericht op het bevorderen van de fitheid en gezondheid van medewerkers. Werk samen met ons aan fitte en gezonde werknemers. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons bedrijfsfitnessprogramma.

GLI

Ontdek de kracht van onze Gecombineerde Leefstijl interventie (GLI) bij Goldcoast Fitness! Speciaal ontworpen voor mensen met overgewicht of obesitas, bieden onze professionals begeleiding op het gebied van voeding, eetgewoonten en beweging. We reiken jou de tools aan om je gezondheidsdoelen te bereiken en een gezonde levensstijl te creëren. Samen werken we naar succes en een betere gezondheid.

GLI training Woerden
Zwangerschapsfitness Woerden

Trainen tijdens en na zwangerschap

Voel je sterk & fit tijdens en na je zwangerschap! SterkHer is krachttraining tijdens en na je zwangerschap. De methode is evidence-based, veilig en effectief.

Fysio fitness

Ontdek Fysio Fitness bij Goldcoast Fitness Woerden, speciaal geschikt voor opa’s, oma’s en mensen van een wat oudere leeftijd. In kleine groepen van maximaal 12 personen train je onder begeleiding van een fysiotherapeut, met als doel het verbeteren van je conditie en het opbouwen van een sterk en blessurevrij lichaam. De fysiotherapeut is goed op de hoogte van jouw mogelijkheden en beperkingen, waardoor je optimaal resultaat behaalt en veilig kunt sporten.

Fysio Fitness Woerden

WIL JIJ WETEN OF GOLDCOAST BIJ JOU IN DE BUURT ZIT? BEKIJK HIER ONZE LOCATIES!

5/5

Sinds 1,5 jaar sport ik bij Gold Coast. Een sportschool anders dan de “normale sportschool”. Je word hier goed begeleid door middel van verschillende groepslessen die gegeven worden door opgeleide instructeurs die daarnaast ook sport fysiotherapeut zijn, zo word er goed opgelet of je de oefeningen goed uitvoert. Daarnaast is het erg fijn dat je altijd op je eigen niveau kunt trainen ondanks dat het een groepsles is. Ook bieden ze hulp bij het stellen en behalen van persoonlijke doelen of dat nou is om gewicht te verliezen of juist spiermassa op te bouwen dat maakt niet uit en dat is super fijn en heb ik erg veel steun aan gehad. Ik had altijd een hekel aan sporten maar nu kan ik me niet meer een leven zonder deze gezellige sportschool voorstellen!
Stephanie Pels-Papilaja