GLI

Ken je dat? Dat hoe erg je ook je best doet, het maar niet lukt om een gezonde leefstijl aan te houden? Of je nu net begonnen bent met werken aan je gezondheidsdoelen of al een tijdje bezig bent, wij bieden de extra begeleiding en structuur die je nodig hebt. Ontdek hoe ons GLI-programma jou verder kan helpen op weg naar een gezondere levensstijl.

BEREIK JE DOELEN

Ontdek de kracht van onze Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) bij Goldcoast Fitness! Speciaal ontworpen voor mensen met overgewicht of obesitas, bieden onze professionals begeleiding op het gebied van voeding, eetgewoonten en beweging. We reiken jou de tools aan om je gezondheidsdoelen te bereiken en een gezonde levensstijl te creëren. Samen werken we naar succes en een betere gezondheid.

ONZE STERKE PUNTEN

GLI training Woerden

IS GLI IETS VOOR JOU?

Ons GLI-programma is speciaal ontwikkeld om mensen met overgewicht te helpen meer te bewegen, gezond te eten en bewuste keuzes te maken. Het is belangrijk op te merken dat het GLI-programma ontworpen is voor mensen met een BMI boven de 25 en niet voor iedereen geschikt is. Als jij tot deze doelgroep behoort en graag professionele begeleiding wilt bij het behalen van je gezondheidsdoelen, dan is het GLI-programma wellicht iets voor jou. Ontdek hoe Goldcoast Fitness jou kan ondersteunen op jouw weg naar een gezondere levensstijl. Neem vandaag nog contact met ons op!

WAT BIEDT GOLDCOAST AAN?

Goldcoast Fitness biedt een unieke benadering van het GLI-programma. Bij ons kun je je direct aanmelden zonder doorverwijzing van de overheid. Bij ons kan je gelijk aan de slag n met een abonnement bij ons krijg je toegang tot ons hele programma, waardoor het veel toegankelijker wordt. Persoonlijke begeleiding staat centraal bij Goldcoast. Onze professionals begeleiden je niet alleen op het gebied van voeding, maar ook met sport en fysiotherapie. Het traject duurt een jaar en in dat jaar gaan we samen aan de slag met sporten in onze sportschool. Samen werken we naar jouw doelen toe. Je bent in goede handen bij Goldcoast Fitness. Meld je vandaag nog aan en start jouw transformatie!

MEER WETEN OVER GLI BIJ GOLDCOAST ? NEEM CONTACT MET ONS OP!

5/5

Jullie hebben met elkaar een sfeer gecreëerd waarbij jong/oud dik/dun zich welkom en veilig voelt en met zelfvertrouwen kan werken aan zijn/haar gezondheid!

Lot