fbpx

 06-83263949

Goldcoast Fitness

Goldcoast Fitness

Your way to an active life!

Fysio Fitness is speciaal bedoeld voor:

  • Mensen die na een periode van lichamelijke klachten willen voorkomen dat deze klachten opnieuw ontstaan
  • Mensen die na een behandeling door bijvoorbeeld een fysiotherapeut weliswaar weinig tot geen klachten meer hebben, maar zich niet sterk en zeker genoeg voelen om weer te gaan sporten
  • Sporters die tijdens of na een blessure verantwoord willen trainen om zodoende de lichamelijke belastbaarheid te verhogen
  • Mensen die op een verantwoorde wijze hun algemene fitheid willen verbeteren
  • Mensen die als gevolg van een lichamelijke beperking het sporten niet zelfstandig op durven te nemen

Fysio Fitness bij Goldcoast Fitness is uitermate geschikt voor opa’s en oma’s of mensen die wat ouder zijn. In groepen van maximaal 12 personen train je begeleid door een fysiotherapeut voor een betere conditie en een sterk en blessurevrij lichaam. De fysiotherapeut weet precies welke oefeningen wel en niet mogelijk zijn voor jou. Dit zorgt voor optimaal resultaat en verantwoord sporten.

Sporten voor opa’s en oma’s

Speciaal voor de wat ouderen onder ons worden er Fysio Fitness lessen aangeboden. Iedereen kan hier lekker op zijn of haar eigen niveau aan de slag. Dankzij de juiste begeleiding en sportprogramma’s is er voor ieder individu voldoende uitdaging. De begeleiders binnen Goldcoast Fitness letten zeer nauwkeurig op de juiste houding en techniek. Zo voorkomen we onnodige blessures.

Energiek en sterk lichaam

Wil jij ook van de kleinkinderen genieten met een energiek en sterk lichaam? Geen nee hoeven zeggen, omdat je moe bent of blessures hebt? Makkelijker uit bed komen en gewoon wat flexibeler zijn? Dan is de Fysio Fitness les precies wat voor jou. Samen zorgen we voor een gezonder, fitter en blessurevrij lichaam.

Fysiotherapeut aanwezig

In onze fitnessruimte is een fysiotherapeut aanwezig. Mocht je alsnog last hebben van een blessure, dan kan je hier direct gebruik van maken. Ben je bij ons onder behandeling voor chronische klachten dan mag je, naast de behandelingen, gratis deelnemen aan deze lessen. 

Tijden en kosten voor Fysio Fitness

Voor slecht 25 euro per maand kun je op maandag en donderdag om 11:00 uur meedoen met de Fysio Fitness lessen. Dit is inclusief koffie en thee. Zo leer je gelijk je medesporters beter kennen en wordt er ook aan het sociale aspect gedacht. Super gezellig en heerlijk sportief; welkom bij Goldcoast Fitness.

Meer weten over fysio fitness in Woerden? Kom langs of maak online een afspraak!

Direct geholpen worden?