Fysio Fitness

Fysio Fitness bij Goldcoast Fitness Woerden is uitermate geschikt voor opa’s en oma’s of mensen die wat ouder zijn. In groepen van maximaal 12 personen train je begeleid door een fysiotherapeut voor een betere conditie en een sterk en blessurevrij lichaam. De fysiotherapeut weet precies welke oefeningen wel en niet mogelijk zijn voor jou. Dit zorgt voor optimaal resultaat en verantwoord sporten.

Sporten voor senioren

Speciaal voor de wat ouderen onder ons worden er Fysio Fitness lessen aangeboden. Iedereen kan hier lekker op zijn of haar eigen niveau aan de slag. Dankzij de juiste begeleiding en sportprogramma’s is er voor ieder individu voldoende uitdaging. De personal trainers binnen Goldcoast Fitness letten zeer nauwkeurig op de juiste houding en techniek. Zo voorkomen we onnodige blessures.

ONZE STERKE PUNTEN:

Energiek en sterk lichaam

Wil jij ook van de kleinkinderen genieten met een energiek en sterk lichaam? Geen ‘nee’ hoeven zeggen omdat je moe bent of blessures hebt? Makkelijker uit bed komen en gewoon wat flexibeler zijn? Dan is de Fysio Fitness les precies wat voor jou. Samen zorgen we voor een gezonder, fitter en blessurevrij lichaam.

Fysiotherapeut aanwezig

In onze fitnessruimte is een fysiotherapeut aanwezig. Mocht je alsnog last hebben van een blessure, dan kun je hier direct gebruik van maken. Ben je bij ons onder behandeling voor chronische klachten? Dan mag je, naast de behandelingen, gratis deelnemen aan deze lessen.

goldcoast fysio fitness

Tijden en kosten voor Fysio Fitness

Voor slecht 35 euro voor een 10 rittenkaart kun je meedoen met de Fysio Fitness lessen. Dit is inclusief koffie en thee. Zo leer je gelijk je medesporters beter kennen en wordt er ook aan het sociale aspect gedacht. Super gezellig en heerlijk sportief; welkom bij Goldcoast Fitness. Bekijk de lestijden in het rooster

Meer weten over fysio fitness in Woerden?
Kom langs of boek een proefles!