Fysio Fitness

Fysio Fitness

Fysio Fitness voor Opa’s en Oma’s

Wil jij ook van de kleinkinderen genieten met een energiek en sterk lichaam. Geen nee hoeven zeggen omdat je moe bent of blessures hebt. Dan is de Fysio Fitness les precies wat voor jou.

In groepen van maximaal 12 personen train je begeleid door een fysiotherapeut voor een betere conditie en een sterk en blessurevrij lichaam. De fysiotherapeut weet precies wat wel en niet mogelijk is voor jou. Dit zorgt voor optimaal resultaat.

Tijden en kosten

Voor slecht 25 euro per maand kan jij op maandag en donderdag om 11:00 uur meedoen met de Fysio Fitness lessen.

Let op! Ben jij bij ons onder behandeling voor chronische klachten dan mag jij naast de behandelingen gratis mee doen met deze les.

Dit is inclusief koffie en thee.

Fysio Fitness
2510 Rittenkaart

Testimonials

'Toen ik twee jaar geleden buiten adem bovenaan de trap stond, was voor mij de maat vol. Ik wilde me weer fit voelen! Veel sporten die ik vroeger beoefende brengen helaas blessuregevoeligheid met zich mee of vragen me te veel tijd. Ik moest dus op zoek naar een flexibele vorm van sporten zonder risico's. Zo kwam ik al snel bij Goldcoast (toen nog Sportfysio) terecht. Maykel heeft mij met gerichte trainingen en persoonlijke begeleiding geholpen om me weer snel fit te laten voelen. De persoonlijke begeleiding heeft als voordeel dat je altijd de juiste spieren afwisselend traint, maar heeft ook als voordeel dat ik altijd weer met plezier naar de trainingen gaat. Waar ik vroeger mijn sportschool-abbonement na 3 maanden weer op kon zeggen, heb ik hier na twee jaar nog nooit gedacht aan stoppen. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen en loop weer fluitend de trap op.

Juliaan Kleinloog

De fysioterapie is super snelle constatering van het probleem en daarna top begeleiding in het herstel .Nu lekker sporten onder toezicht. Wat mij echt goed heeft gedaan was na mij operatie meteen het telefoontje hoe het ging

 

Bas Balk

Het sporten bij Gold Coast ervaar ik als zeer prettig! De begeleiding is top en iedereen krijgt de individuele aandacht welke nodig is, waardoor je de oefeningen juist uitvoert. Daarnaast motiveert het trainen met hartslagmeter! Hierdoor kun je training in de juiste zone, waardoor doelen sneller worden bereikt! Kortom, hier moet je zijn voor plezier en mooie resultaten!

Jomi Sahertian

Team

Hoelang ben jij al bezig om je droomresultaat te behalen?

Freek Van Driel

Fysiotherapeut io en Personal group Trainer/Coach

Maykel Deerenberg

Eigenaar en Fysiotherapeut

Alles onder 1 dak
Fysiotherapie behandelingen, trainingen en actieve groepslessen. Altijd direct contact met de experts voor het beste resultaat!
Gekwalificeerd personeel
Al onze trainers zijn expert binnen hun eigen trainingsmethoden , waardoor wij jou de beste resultaten kunnen garanderen!
Ondersteund door wetenschap
De meetapparatuur van Polar Club in combinatie met de HIIT workouts zorgen voor het best meetbare resultaat. Te allen tijden, dus ook na uw training!