Meld jij je aan voor ons GLI programma?

Ken je dat? Dat hoe erg je ook je best doet, het maar niet lukt om een gezonde leefstijl aan te houden? Misschien ben je sinds het nieuwe jaar begonnen met werken aan je gezondheidsdoelen, maar heb je toch nog behoefte aan wat extra begeleiding en ritme. Goldcoast Fitness organiseert een GLI programma om jou verder te helpen. 

Wat kan GLI voor jou betekenen?

GLI staat voor een gecombineerde leefstijlinterventie, gericht op het bereiken van een gezonde leefstijl door middel van coaching op gebied van voeding, eetgewoonten en beweging. Speciaal opgezet voor mensen met overgewicht of obesitas. De professionals van Goldcoast geven jou de handvatten om je gezondheidsdoelen te behalen. 

Is GLI iets voor jou?

De gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) helpt mensen met overgewicht om meer te bewegen, gezond te eten, en bewuste keuzes te maken. Het GLI programma is ontworpen voor mensen met een BMI boven de 25, en is daarom niet voor iedereen. 

Wat biedt Goldcoast aan?

Goldcoast brengt een unieke draai aan het GLI programma. Zo kun jij je bij ons aanmelden zonder doorverwijzing van de overheid. Een abonnement bij ons is voldoende. Dit maakt ons programma veel toegankelijker. Persoonlijke begeleiding staat bij Goldcoast voorop. Onze professionals begeleiden jou niet alleen met voeding, maar ook op het gebied van sport en fysio. Het traject zal een jaar duren. Een voorwaarde om mee te doen aan dit programma is echter wel dat jij bereid bent om drie keer in de week bij ons te komen trainen. Samen werken we naar jouw doel. Met andere woorden: je bent in goede handen.

Wil jij samen met ons de uitdaging aangaan? Hopelijk zien wij je snel!