fbpx

 06-83263949

Goldcoast Fitness

Goldcoast Fitness

Your way to an active life!

Onze sterke punten

  • ALLES ONDER 1 DAK
    Fysiotherapie behandelingen, trainingen en actieve groepslessen. Altijd direct contact met de experts voor het beste resultaat.
  • GEKWALIFICEERD PERSONEEL
    Al onze trainers zijn expert binnen hun eigen trainingsmethoden, waardoor wij jou de beste resultaten kunnen garanderen.
  • ONDERSTEUND DOOR WETENSCHAP
    De meetapparatuur van Polar Club in combinatie met de HIIT workouts zorgen voor het best meetbare resultaat.

Personal Group Training in omgeving Woerden? Met maximaal 12 personen tegelijkertijd verleg jij, op eigen niveau, je grenzen. Het doel is om iedere les weer een beter resultaat te boeken en een fitter en gezonder lichaam te krijgen. Iedere sporter doet dit op zijn of haar eigen niveau.

Individuele doelen bereiken in groepstraining

Je traint in een groep waar de trainer jou blijft begeleiden, motiveren, én helpt om je individuele doelen te bereiken. Samen met een enthousiaste groep sporters train je om fitter, sterker en gezonder te worden. Jouw droomresultaat is bij Goldcoast Fitness binnen handbereik.

HIIT Active Training tijdens groepslessen (45 minuten)

Tijdens onze groepstrainingen verzorgen we onder andere HIIT lessen. Dit staat voor High Intensity Interval Training. Dit is een mix van kracht- en conditietraining, waarin de hoge intensiteit centraal staat. De Airbike (speciale fiets) is een terugkerend onderdeel van deze trainingsmethodiek, die afgewisseld wordt met functionele kracht, coördinatie en lenigheidsoefeningen. Door de intensiteit en de trainingsmethode, zoeken we de Orange zone op. 

Trainen in de Orange Zone

De Orange zone is een zone die je bereikt, wanneer je traint op minimaal 80% van de maximale hartslag. Wanneer er in de Orange zone getraind wordt, treedt het effect van EPOC (Excess Post- Oxygen Consumption) op. Dit heeft betrekking op de hoeveelheid extra calorieën die het lichaam na een training nog extra verbrandt, om ervoor te zorgen dat het lichaam weer in dezelfde toestand terugkeert zoals voor de training. Hierdoor blijft je verbranding tot wel 2 uur na de training 6-15% verhoogd, wat zorgt voor een optimaal resultaat.

Individuele resultaten meten

Tijdens deze groepstrainingen houden we je individuele resultaten goed in de gaten en helpen we jou om elke training weer net iets beter te presteren dan de training ervoor. De gehele training wordt gemonitord met Polar Club, een handig programma waarmee we jouw inspanning goed kunnen meten én waar jij zelf inzicht in hebt. De training is toegankelijk voor elk niveau, je zoekt dan ook jouw persoonlijke grens op.

Power HIIT krachttraining

Krachttraining is een belangrijk onderdeel van een sterker lichaam. Onze Power HITT workout is perfect voor als je sterker wilt worden en beter in shape wilt raken. Tijdens de workout blijven we op de juiste techniek letten, zodat er geen onnodige blessures ontstaan. De training wordt altijd afgesloten met een HIIT workout.

Meer weten over Personal Group Training in Woerden? Kom langs of maak online een afspraak!

Direct geholpen worden?