Personal Group Training

Personal Group Training

Jouw droomresultaat, eindelijk binnen handbereik!

Personal Group Training, staat voor resultaat. Met maximaal 12 man tegelijk verleg je op je eigen niveau je grenzen. Het doel is om iedere les weer een beter resultaat te boeken en een stijgende lijn te bereiken. Iedere sporter doet dit op zijn eigen niveau, maar in een groep waarin de trainer de individuele doelen helpt te bereiken en blijft motiveren en ondersteunen.

HIIT Active Training (45 minuten)

HIIT active training (45minuten)

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Dit is een mix van kracht en conditie training, waarin de hoge intensiteit centraal staat. De Airbike is een terugkerend onderdeel van deze trainingsmethodiek, die afgewisseld wordt met functionele kracht, coördinatie en lenigheidsoefeningen. Door de intensiteit en de trainingsmethode, zoeken we de Orange zone op.

De Orange zone is een zone die bereikt wordt wanneer er getraind wordt op minimaal 80% van de maximale hartslag. Wanneer er in de Orange zone getraind wordt, treedt het effect van EPOC (Excess Post- Oxygen Consumption) op. Dit heeft betrekking op de hoeveelheid extra calorieën die het lichaam na een training nog extra verbrandt, om ervoor te zorgen dat het lichaam weer in dezelfde toestand terugkeert zoals voor de training. Hierdoor blijft je verbranding tot wel 2 uur na de training 6-15% verhoogd, wat zorgt voor optimaal resultaat.

Tijdens deze workout houden we je individuele resultaten goed in de gaten en helpen we jou om elke training weer net iets beter te presteren dan de training ervoor. De gehele training wordt gemonitord met Polar club, om zodoende jouw inspanning te meten.

De training is toegankelijk voor elk niveau, je zoekt dan ook jouw persoonlijke grens op.

Workouts

Power HIIT

Krachttraining is een belangrijk onderdeel van een sterker lichaam. Onze Power HIIT workout is perfect voor als je sterker wilt worden en beter in shape wilt raken. Tijdens de workout houden we je individuele resultaten goed in de gaten en helpen we je om elke training weer net iets beter te presteren dan de training ervoor. De training wordt altijd afgesloten met een HIIT workout.

10 rittenkaart
110

 • 6 maanden geldig
 • persoonlijke coach
 • 1 x per week gratis techniek training
 • voorrang op fysio behandeling

1x per week
45maand

 • per maand opzegbaar
 • persoonlijke coach
 • 1 x per week gratis techniek training
 • voorrang op fysio behandeling

2x per week
70maand

 • per maand opzegbaar
 • persoonlijke coach
 • 1 x per week gratis techniek training
 • voorrang op fysio behandeling

Onbeperkt
80maand

 • per maand opzegbaar
 • persoonlijke coach
 • 1 x per week gratis techniek training
 • voorrang op fysio behandeling

Testimonials

'Toen ik twee jaar geleden buiten adem bovenaan de trap stond, was voor mij de maat vol. Ik wilde me weer fit voelen! Veel sporten die ik vroeger beoefende brengen helaas blessuregevoeligheid met zich mee of vragen me te veel tijd. Ik moest dus op zoek naar een flexibele vorm van sporten zonder risico's. Zo kwam ik al snel bij Goldcoast (toen nog Sportfysio) terecht. Maykel heeft mij met gerichte trainingen en persoonlijke begeleiding geholpen om me weer snel fit te laten voelen. De persoonlijke begeleiding heeft als voordeel dat je altijd de juiste spieren afwisselend traint, maar heeft ook als voordeel dat ik altijd weer met plezier naar de trainingen gaat. Waar ik vroeger mijn sportschool-abbonement na 3 maanden weer op kon zeggen, heb ik hier na twee jaar nog nooit gedacht aan stoppen. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen en loop weer fluitend de trap op.

Juliaan Kleinloog

De fysioterapie is super snelle constatering van het probleem en daarna top begeleiding in het herstel .Nu lekker sporten onder toezicht. Wat mij echt goed heeft gedaan was na mij operatie meteen het telefoontje hoe het ging

 

Bas Balk

Het sporten bij Gold Coast ervaar ik als zeer prettig! De begeleiding is top en iedereen krijgt de individuele aandacht welke nodig is, waardoor je de oefeningen juist uitvoert. Daarnaast motiveert het trainen met hartslagmeter! Hierdoor kun je training in de juiste zone, waardoor doelen sneller worden bereikt! Kortom, hier moet je zijn voor plezier en mooie resultaten!

Jomi Sahertian

Team

Hoelang ben jij al bezig om je droomresultaat te behalen?

Petra de Wit

Personal Group Trainer

Freek Van Driel

Fysiotherapeut io en Personal group Trainer/Coach

Maykel Deerenberg

Eigenaar en fysiotherapeut

Alles onder 1 dak
Fysiotherapie behandelingen, trainingen en actieve groepslessen. Altijd direct contact met de experts voor het beste resultaat!
Gekwalificeerd personeel
Al onze trainers zijn expert binnen hun eigen trainingsmethoden , waardoor wij jou de beste resultaten kunnen garanderen!
Ondersteund door wetenschap
De meetapparatuur van Polar Club in combinatie met de HIIT workouts zorgen voor het best meetbare resultaat. Te allen tijden, dus ook na uw training!